fredag, november 02, 2007

Teke feeerga over fjorden!

Kva gjer ein?! Har ein eigentleg noko valg?! Ein må bere seie ja, ta beina fatt og springe!

Problemstillinga kom opp i natt. Etter ein trivelig middag på Rokken der vi fortsatte festen på trede, stod vi der utafor fotobutikken og lurte på nach... Plutselig kom ho der! So fager og stor! Med blenkande lys som bere inviterte oss med! Ida sa høgt det alle tenkte "Nach på ferga!!!"
Eg, Kristian og Ida reagerte med lynets hastighet å og tok beina fatt og sprang! ( Sprang 5 meter vertfall.. hehe.. ) Ole kom etter med ødelagt arm for Ida hadde nøklane til hybelen hans.. Anette vart oppringt, ho kunne ikkje gå glipp av dette her! Fergemannen ville gå med ferga, men vi ville ha med Anette.. So ho kom spurtande over plassen og rakk det!! LYKKE!

Ida tok på seg jobben med å dokumentere utflukta vår, slik at det ikkje skulle vere noko spørsmål! Har aldri hatt det så moro på ei ferge før! Takk til Ida som kom på denne geniaaale ideen! Den var perfekt avslutning på ein festelig kveld!

No set eg å ventar på å gå på Rokken, eg må bere sjå litt Rachel Ray først.. Det skal handle om Barcelona, so da er det lov! Då er det tross alt forskning før turen:)

Dagens spanske utrykk: una resaca ( Å vere fyllesjuk)

3 kommentarer:

Anette sa...

Ååååååååååh, jeg savner Volda!

Ingaplinga sa...

kan kje være andre enn dokke som finn på sånne ting!

Camilla sa...

Skal loove dokke d va gøy;)